Fiecare comandă plasată pe site-ul nostru este verificata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul pentru care s-a efectuat cautarea.

La comenzile fara date de identificare ale automobilului la care nu se poate verifica compatibilitatea, produsele vor fi livrate conform comenzii, fara a se face verificarea alegerii dvs. Pentru a beneficia de verificare, va rugam completati cel putin campul optional: Serie sasiu, cu exact 17 caractere.

După ce ati plasat comanda, veti fi contactat telefonic de unul dintre operatorii nostri pentru a confirma comanda si pentru a va comunica termenul de livrare.


Comanda online – 24 de ore din 24, 7 zile din 7


Pasul 1 - Identificare automobilului

Identificarea masinii se face folosind selectorul auto de sub bannerul din homepage.

Pasul 2 - Selectarea piesei

După selectarea automobilului, navigarea prin portofoliul online este usoara si se poate face prin parcurgerea categoriilor de produse aflate in stanga paginii. Dupa aceasta selectie se poate filtra subcategoria din care face parte piesa dorita.

Pasul 3 – Adauga piesa in cosul de cumparaturi

După identificarea produselor acestea trebuiesc adaugate in cosul de cumparaturi pentru a putea fi comandate, apasand butonul "Adauga in cos". Continutul cosului de cumparaturi trebuie analizat cu atentie inainte de plasarea comenzii. Puteti renunta la un articol prin apasarea pictogramei [x] plasate pe fiecare rand, chiar dupa denumirea produsului.

Pasul 4 - Plaseaza comanda

Client nou – dacă sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul "Trimite comanda". Client existent - introduceti email-ul si parola in campurile afisate si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimite comanda". Comanda rapida – daca doriti sa plasati o comanda fara sa va inregistrati trebuie doar sa completati numarul de telefon si email-ul iar un operator va va contacta pentru a stabili restul detaliilor de livrare.

DESPRE SRC

Obiectivul nostru este sa ne asiguram ca cerintele dumneavoastra sunt indeplinite in asa fel in cat sa deveniti un client fidel al magazinului nostru.

CONTACT

Str. Turda, Nr. 131, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021 224 56 87
Mobil: 0744 638 112 • 0747 631 550 • 0758 046 712
Email: sercomcarmen@gmail.com
Cum Cumpar - Termeni si conditii