FAIL (the browser should render some flash content, not this).
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Vreau o piesa auto!       PIESE AUTO VOLKSWAGEN       Vorbiti cu noi!  
 
Nume*:
Telefon*:
E-Mail*:
Nr. iden.*:
rubrica 3 din talon
Caroserie*:
Marca*:
Modelul*:
An fabr.*:
Tip motor*:
Carburant*:
Cap. cil.*:
Putere*:
Piese auto solicitate*:
Placuta ovala (Renault/Logan) Ex1*
Placuta timbru (Volvo).Ex2
Placuta ovala o puteti gasi sub forma unui abtipild oval, jos, pe stalpul din dreapta. Formatul sau este o combinatie de litere si cifre dispuse pe 4 randuri.
     


SRC Piese Auto va ofera la cel mai bun pret din Romania pentru PIESE AUTO VOLKSWAGEN. Acest lucru este posibil deoarece noi suntem importatori si distribuitori autorizati de PIESE AUTO VOLKSWAGEN, de la garnituri de chiulasa pana la oglinzi retrovizoare si blocuri motor.

Cum puteti sa cumparati PIESE AUTO VOLKSWAGEN de la noi?
Trimiteti-ne o cerere de oferta si in cel mai scurt timp va vom face cea mai buna oferta de pe piata. Sau puteti sa ne contactati direct la sediu, prin telefon, fax sau email.

Unde livrati PIESE AUTO VOLKSWAGEN?
SRC Piese Auto livreaza peste tot in tara. Puteti sa intrati in posesia pieselor dvs fie prin curier (caz in care dupa acceptarea ofertei va trebui sa platiti un avans) fie direct la sediul nostru din Bucuresti

De cand furnizati pe piata romaneasca PIESE AUTO VOLKSWAGEN?
Facem acest lucru din 2002, fiind unii din principalii jucatori de pe piata si unul care are preturile cele mai mici. Ne mandrim cu faptul ca cine cumpara de la noi revine si ne recomanda. Suntem seriosi si asta se vede in cifra noastra de afaceri care creste de la an la an. Scopul nostru este sa practicam preturi mici, mult mai mici decat concurenta noastra, pentru ca castigandu-va de client vom avea mult mai mult de beneficiat pe termen lung.

Ce garantie oferiti la PIESE AUTO VOLKSWAGEN?
Garantie pentru piese este de 18 luni.

Ce calitate oferiti la PIESE AUTO VOLKSWAGEN?
Putem oferi si piese originale dar si piese aftermarket. Depinde de dumneavoastra, daca doriti cea mai mare calitate sau cel mai mic pret. Daca doriti sa vindeti masina, probabil ca veti dori sa aveti un cost cat mai mic. Daca doriti sa pastrati masina, atunci puteti opta pentru PIESE AUTO VOLKSWAGEN originale sau aftermarket de o calitate premium.

Daca aveti orice intrebare, va rugam sa ne contactati.

CLICK AICI SA CUMPARATI PIESE AUTO VOLKSWAGEN!