FAIL (the browser should render some flash content, not this).
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Vreau o piesa auto!       MAGAZIN ONLINE PIESE AUTO       Vorbiti cu noi!  
 
Nume*:
Telefon*:
E-Mail*:
Nr. iden.*:
rubrica 3 din talon
Caroserie*:
Marca*:
Modelul*:
An fabr.*:
Tip motor*:
Carburant*:
Cap. cil.*:
Putere*:
Piese auto solicitate*:
Placuta ovala (Renault/Logan) Ex1*
Placuta timbru (Volvo).Ex2
Placuta ovala o puteti gasi sub forma unui abtipild oval, jos, pe stalpul din dreapta. Formatul sau este o combinatie de litere si cifre dispuse pe 4 randuri.
     


SRCPIESEAUTO.RO este un magazin de piese auto online care comercializeaza o varietate foarte mare de produse. In magazinul nostru gasiti atat produse originale cat si after market.
Caracteristica magazinului nostru de piese auto online este ca noi oferim clientului produsul in care se regaseste cel mai bun raport calitate-pret, comparativ cu alte magazine care ofera doar anumiti producatori.

Magazinul nostru de piese auto online este cea mai rapida modalitate in care puteti afla pretul corect al pieselor de care masina d-vs are nevoie.
In cadrul magazinului nostrum de piese auto online incercam sa livram piesele dorite de d-vs in cel mai scurt timp cat si la cel mai corect pret.
Magazinul nostru de piese auto online pe langa gama foarte mare de producatori de piese auto va ofera si o gama variata de uleiuri pentru toate tipurile de motoare.

Seriozitatea si promptitudinea sunt cuvantele cheie care ne caracterizeaza.

Cum puteti sa cumparati din magazinul nostru online de piese auto?
Trimiteti-ne o cerere de oferta si in cel mai scurt timp va vom face cea mai buna oferta de pe piata. Sau puteti sa ne contactati direct la sediu, prin telefon, fax sau email.

Unde livrati piesele?
SRC Piese Auto livreaza peste tot in tara. Puteti sa intrati in posesia pieselor dvs fie prin curier (caz in care dupa acceptarea ofertei va trebui sa platiti un avans) fie direct la sediul nostru din Bucuresti

De cand functionati ca MAGAZIN ONLINE PIESE AUTO?
Noi vindem piese auto inca din 2002, fiind unii din principalii jucatori de pe piata si unul care are preturile cele mai mici. Ne mandrim cu faptul ca cine cumpara de la noi revine si ne recomanda. Suntem seriosi si asta se vede in cifra noastra de afaceri care creste de la an la an. Scopul nostru este sa practicam preturi mici, mult mai mici decat concurenta noastra, pentru ca castigandu-va de client vom avea mult mai mult de beneficiat pe termen lung. Pe online am intrat din 2007.

Ce garantie oferiti?
Garantie pentru piese este de 18 luni.

Ce calitate oferiti?
Putem oferi si piese originale dar si piese aftermarket. Depinde de dumneavoastra, daca doriti cea mai mare calitate sau cel mai mic pret. Daca doriti sa vindeti masina, probabil ca veti dori sa aveti un cost cat mai mic. Daca doriti sa pastrati masina, atunci puteti opta pentru MAGAZIN ONLINE PIESE AUTO originale sau aftermarket de o calitate premium.

Daca aveti orice intrebare, va rugam sa ne contactati.

CLICK AICI SA CUMPARATI PIESE AUTO!